Marketing
Marketing

Creatieve sparringsessie

Idee na idee borrelt op, concept na concept wordt bedacht. Met alle creatieve vraagstukken ga je aan de slag, maar wat vindt een ander er eigenlijk van? Oftewel; het gaat hartstikke goed maar er is geen afdeling marketing waar je creatief mee kan sparren? Dan zijn wij er.

Tijdens een sparringsessie gaan we samen aan de slag met jouw vraagstukken. We geven handvatten om dingen aan te pakken en wij denken met je mee. Zo kan jij jouw creatieve ideeën toch toetsen met anderen en wij helpen jou graag.

Brandbuilding

Wij weten als geen ander dat een merk niet zomaar staat. Evenals dat we weten dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Brandbuilding is een van de belangrijkste aspecten die komt kijken bij een succesvol bedrijf of merk. Het bouwen van een merk gaat niet vanzelf, dit moet je goed aanpakken. Vanaf het eerste moment moet je ervoor zorgen dat je klaar bent voor de toekomst, op alle vlakken. Graag gaan wij persoonlijk met jou aan tafel om te kijken hoe we samen jouw merk nog groter en bekender gaan maken.

Impaccers bestaat uit een jong, scherp en eigenzinnig team van experts die op verschillende vlakken ondernemen. Wij hebben de benodigde instrumenten om jouw merk nog groter en bekender te maken. Projectmanagement is key wat betekent dat we veel samen in contact staan tijdens de samenwerking.

Social media beheer

Elke dag scrollen we door elkaars digitale leven. Maar hoe worden we gezien? Dat sociale media platformen belangrijk zijn is geen geheim. Belangrijk om een onuitwisbare éérste digitale indruk te maken.

Wij helpen je met het opmaken van een social mediakanaal, maar we kunnen ook volledig het beheer uit handen nemen. Een beetje van jezelf of volledig ontzorgd. Samen zorgen we ervoor dat jij top of mind bent en blijft onder jouw volgers en fans.

Samen kijken we naar het huidige gebruik van sociale mediakanalen. We laten kansen niet onbenut liggen en gaan kijken hoe we alles uit jouw kanalen kunnen halen. Denk hierbij aan content creatie, advertising via kanalen, categorisatie of de mogelijkheid om het beheer uit handen te geven. Samen boosten we jouw social media en bouwen aan een succesverhaal.

Beetje van jezelf

Je vindt het leuk om met social media bezig te zijn maar mist de creativiteit en/of tijd om alles zelf goed aan te pakken? Dan gaan wij het samen doen!

Vooraf gaan we zitten en hebben we een creatieve sparringsessie. Op basis van deze sessie maken wij een content kalender met daarin tips en inhakers voor jouw social media kanalen. Wij denken met je mee, maar de uitvoering blijft bij jou liggen. Samen zorgen we voor een optimale samenwerking rondom het beheren van jouw social mediakanaal.

Opmaken social media content

Sociale mediakanalen zijn niet meer weg te denken. Je kan dus niet meer zonder. Maar hoe pak je het aan? Zijn de skills voor een juiste uitstraling niet aanwezig? Wij verzorgen dit voor je. Van fotografie tot het designen van het totale kanaal. Wij helpen jou graag.

Volledig ontzorgd

Je hebt geen tijd, zin of creativiteit om met je sociale mediakanaal aan de slag te gaan? Dan doen wij het voor jou. Met het betalen van een maandelijks bedrag ben jij overal vanaf.

Vooraf gaan we zitten en maken we een heldere planning. We hebben regelmatig contact en nemen de belangrijkste zaken door. Samen met jou bepalen we onderwerpen, de rest regelen wij. Zo kan je waardevolle tijd ergens anders insteken terwijl je social mediakanalen altijd up-to-date blijven en bijgehouden worden door een team van professionals.

SEO

Zoekwoorden onderzoek

Aan de hand van de creatieve sessie bepalen we de USP’s en weten we waar de nadruk op moet komen te liggen. Een zoekwoordenonderzoek is nodig om te bepalen welke zoekwoorden online goed scoren.

SEO strategie bepalen

Aan de hand van het zoekwoordenonderzoek kunnen we een SEO strategie bepalen en de aanpassingen doorvoeren op de website. Nadat deze aanpassingen zijn gedaan, kan Google deze indexeren en creëren we een duidelijke online zichtbaar- en vindbaarheid.

Strippenkaart

Met onze creatieve strippenkaarten creëren we voor je, sparren we met je en ontzorgen we waar nodig. Van contentcreatie, creatieve sparringsessies tot volledige ontzorging. Wij regelen het voor je. Zo heb je altijd een creatieve sparringpartner aan je zijde. Vraag hier jouw strippenkaart aan of neem contact met ons op zodat we hem op maat kunnen samenstellen met je.