Over ons
OVER ONS

Wij zijn Impaccers. Creatief, scherp en eigenzinnig met de nodige lef en humor. Wij creëren, ontzorgen, beheren, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Wij leggen de basis voor een sterke toekomst. Met onze experts in marketing, branding, design en technologie groeien we samen naar nieuwe succesverhalen.

Onze missie is alles op alles zetten om positieve impact te creëren voor organisaties waar we mee samenwerken. Alles is mogelijk. Niets is ons te gek.

Onze visie is om dit te doen met de meest uiteenlopende projecten die inspireren, enthousiasmeren en amuseren door middel van een vleugje eigenzinnigheid.

Van creatie naar sensatie.

Ons verhaal in een notendop.

Stel je bent op zoek naar een toffe website, wil gevonden worden door je doelgroep of je hebt weinig tot geen ervaring op gebied van marketing. Wat je kan doen is aankloppen bij drie verschillende bedrijven met de vraag of ze je kunnen helpen. Dat betekent drie contactpersonen, drie facturen en nog meer randzaken bij drie verschillende bedrijven. Wat ook kan is contact opnemen met ons. Wij regelen het namelijk allemaal onder één dak. Dat betekent één contactpersoon en één factuur. Efficiëntie, gemak, maar vooral belangrijk: we ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat jij bezig kan zijn met waar je goed in bent.

 

De afgelopen ruim tien jaar hebben we ervaring opgedaan als ondernemers in verschillende branches. Dit alles heeft geleidt tot het ontstaan van Impaccers, een fullservice marketingbureau gevestigd in Oisterwijk. Je kan ons, de mannen van Impaccers, kennen van het (kleding)label Cheaque, opgericht in 2013. Met Cheaque toveren ze dagelijks een glimlach op ieders gezicht. Door dit succes stroomden de aanvragen op gebied van creativiteit, concepting, marketing en branding binnen. We besloten een fullservice marketingbureau te starten. Want als je alles in huis hebt, waarom het niet aanbieden voor andere ondernemers of bedrijven?

 

Alle ervaring op gebied van ondernemen, de opgebouwde succesverhalen en het opgebouwde netwerk resulteerde in het succes van Impaccers. Tot op de dag van vandaag helpen we ondernemers en bedrijven verder, creëren we succesverhalen én creëren we een positieve impact.

Meet our group

Maak kennis met onze toppers, ons team bestaat uit merkbouwers, developers en grafische designers.
Met ervaring op zak en een creatieve mindset gaan wij samen met je in gesprek op zoek naar de tofste oplossing.
Alles is mogelijk.

Nick

Sales director

Tom

Creative director

Rob

Finance director

Maud

Marketeer

Kevin

Developer

Max

Junior marketeer

Jet

Kantoormama

Baqui doen?

Vragen staat vrij, neem contact op!